R U S K A M A T K A    T I U R A H O V I I N

Olemme täällä Tiurahovin Ystävät ry:ssä päättäneet, että kun korona virus epidemia on hidastunut ja hallituskin purkanut rajoituksia koko alkukesän ajan niin järjestämme RUSKAMATKAN TIURAHOVIIN harvennetulla kokoonpanolla joka tarkoittaa 25-28 osallistujaa. Juhannuksen alla lähettämämme sähköposti tiedustelu vahvisti myös päätöstämme, koska kiinnostusta matkaa kohtaan oli.  Näin saamme majoitukset hoidettua niin, että joka toiselle patjalle majoitutaan ja linja-autossa matkustetaan siten ettei ole vieruskaveria. Matkan toteutus on kuitenkin kiinni siitä että maksavia on vähintään 25 ja että tautitilanne on hallinnassa.

 

RUSKAMATKA  5 - 11.9.2020  Matka tehdään tilauslinja-autolla joka lähtö Helsingistä 5.9. klo 7.00 ja Tampereen, Jyväskylän, Oulun ja Kemin kautta Tiurahoviin - paluumatka alkaa 11.9. klo 6.00 samaa reittiä takaisin. Matkan varrelta pääsee kyytiin mukaan.

 

Matkan hinta 395,- ja lapset 4 - 16 v. 295,-. Hintaan sisältyy kuljetukset, kämppämajoitus, ruokailut (sis. aamiainen, retkieväät, päivällinen, iltapala), sauna päivittäin, ohjelma ja vetäjien palvelut. Linja-automatkojen aikaiset ruokailut ja kahvittelut eivät sisälly hintaan.  

On tullut kyselyitä teltalla majoittumisesta - matkalle on mahdollista osallistua myös siten, että majoittuu alueella omassa teltassa.

Matkalle voi ilmoittautua heti ja ilmoittautumiset sähköpostiin tiurahovi@gmail.com tai Markku Lindgren puh.045 1235 370.

Tervetuloa mukaan – mukavaan porukkaan!

Voit myös ilmoittautua tällä sivulla klikkaamalla alapuolella olevaa kommentit sanaa ja laittaa sinne avautuvaan sivuun yhteystietosi - otamme sinuun yhteyttä. 

 

Kommentit(0)