Napauta hiirellä yllä olevaa tekstiä - latautuu omalle sivulle  

 

VIELÄ MUUTAMA PAIKKA VAPAANA - JOS HALUAT

Ruskamatkalle 9 - 15.9.2019 nauttimaan

Ylläs-Pallas kansallispuiston kuruista ja tuntureista

Lähde mukaan yksin tai ystävän kanssa! Ruskamatkalla 9 - 15.9.2019 koet kuulaat aamut ja väriloistoisat päivät mukavilla patikkaretkillä.  Iltayöstä voi hyvällä säällä nauttia tähtitaivaan alla revontulia pongaten. 

Ruskamatka maksaa 380 euroa, 5-15 v. 280 euroa.  Hinta sisältää menopaluu bussimatkat Hki-Tampere-Jyväskylä-Oulu-Äkäslompolo (reitin varrelta mukaan), majoituksen ja ruokailut Tiurahovissa (myös retkieväät), ohjatut päiväretket, joista yksi tehdään Pallakselle ja muut Ylläksen seudulla, päiväretki (ei vaellusta), päivittäisen saunan ja illanvietot.

Torstain retkipäivänä teemme bussilla luonto ja kulttuurikierroksen Särkijärvelle Veli Koljosen ateljeehen, Taatsin seidalle Kittilän Pokkaan ja Kittilän kirkolle, jossa on mahdollista vierailla Palsa-museossa. (Mahdolliset sisäänpääsymaksut joutuu itse kustantamaan - museokortti mukaan, kenellä on.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot p. 050 5308913 / Raisa-Tiina Lahtinen

Tai sähköpostilla: tiurahovi@gmail.com

 
 
Klikkaamalla alla olevaa kommentit sanaa voit ilmoittautua mukaan ruskamatkalle tai vain yleisesti kommentoida matkaa. Ilmoittautuessasi kirjoita kommenttiruutuun yhteystietosi; Nimi, Osoite, Puhelinnumero ja mahdollinen sähköpostiosoite